Tack och välkommen åter!

Vet ni? Jag har 51 följare. Det kanske inte låter mycket i era öron men för mig är det helt fantastiskt att veta att 51 personer följer min blogg på ett eller annat vis. Det betyder alltså att dessa 51 personer gjort ett aktivt val att få besked om nya inlägg härifrån per mail, i WordPress readern eller på Bloglovin. Flest besökare kommer via sökmotorer men det är ni som valt att följa med i alla mina ord som gör att jag vill fortsätta. Det är så mycket mer värt att grunna på livet när jag vet att det finns fler som grunnar på samma saker.

Jag har hittat så många liktänkande och det är skönt i en värld där jag ofta känner att jag vill emigrera men att det inte finns någonstans att ta vägen. Då har jag min bloggosfär att dra mig tillbaka till och jag kan berätta för er vad det är som trycker mig eller vad det är som fyller mig och som behöver få komma ut. Och jag kan få bli inspirerad av er och lyfta mina livsandar när så krävs. Så i nyårets sammanfattande anda och framåtblickande atmosfär vill jag säga:

Tack för att ni följt med mig under den korta tid jag varit i gång, välkomna, ni som nyss hittat hit och jag hoppas ni fortsätter följa med under året som kommer när jag tänker fortsätta växla ner och hitta vägar att leva det goda livet.

Den senaste tiden känner jag att jag ofta upprepar mig och rentav blir gnällig. Utmattningsdepressionen är långsam och trist till sin natur och det händer inte särskilt mycket mellan varven, varför det ofta blir mycket samma lika som rör sig inom mig. Jag vill ju gärna vara nyskapande och komma med nya perspektiv och vinklar men det är svårt att orka och hinna med om inte bloggen ska bli ett heltidsjobb. Dock vet jag att som bloggläsare är det inte alltid jag uppskattar det som författaren tror att läsarna uppskattar mest. Förvånansvärt ofta är det de ganska intetsägande inläggen med vardag i fokus som ger mest, om de varvas med lite annat emellanåt så klart. Med det sagt tänkte jag att jag kanske skulle vända mig särskilt till mina 51 stamgäster och fråga vad det är som gör att ni stannar? Vad är det ni vill läsa mer om? Och är du inte en följare så kom gärna med förslag ändå. Jag blir så hjärtans glad när någon tar sig tiden att lämna en kommentar.

God fortsättning på er!

Annons
Comments
11 Responses to “Tack och välkommen åter!”
 1. Hanna skriver:

  Jag gillar vardagsbetraktelserna och dina funderingar. Jag gillar också att du skriver ”enkelt” och att det aldrig känns pretentiöst. Vissa bloggare verkar ha en målbild för hur de vill leva sina liv och ser till att själva spela huvudrollen i sitt perfekta liv. De postar bara inlägg självgoda inlägg som förstärker bilden av dem som lyckade men så känns det inte alls hos dig. Jag tycker att det skulle vara intressant att höra mer om hur utmattningsdepressionen fungerar. Jag förstår om det känns för privat, men jag tror många saknar kunskap om hur lång och svår vägen tillbaka kan vara och att det inte handlar om att rycka upp sig!

  Gilla

  • Hanna skriver:

   Tack för din fina kommentar! Vad skönt att höra att du inte tycker att jag är pretentiös ;-). Nej, särskilt perfekt är inte livet och då är det fånigt att försöka låtsas som det, men ibland är en ju rädd att det blir lite för imperfekt. Jag ska absolut berätta mer om utmattningsdepression för jag tror att det är av den anledningen många hamnar här.

   Gilla

 2. Händelsevis skriver:

  Kul att du har så många följare! Men såklart vi stannar o läser när det är så bra grejer du skriver 🙂
  Jag gillar, som personen ovan, också det vardagliga. Men så är jag ju väldigt nyfiken på hur det går med stickningen! Gärna mer sånt! Ekonomi är något jag funderar mycket på just nu. Kanske något om det?

  Gilla

 3. Matilda skriver:

  Hej! Jag hittade hit för inte så länge sedan och har nog varit dålig på att lämna ett avtryck… Jag gillar temat/bloggnamnet och det har gjort att jag stannat 🙂
  Hoppas 2015 blir ett fint år för dig och att orken kommer tillbaka till dig

  Gilla

 4. God fortsättning på det nya året! Ja, fortsätt att skriva om vardagen som den är – personligt och osminkat, men givetvis med ett visst filter för det mest privata. Och precis som du är inne på är det svårt att veta vad som tilltalar eller griper tag i läsaren. Skriv om det som engagerar dig, det engagerar också andra. Vilket 51 följare vittnar om!

  Gilla

 5. Åsa skriver:

  Och nu har du 52 följare 🙂 Jag hittade din blogg för någon månad sen och jag delar mycket av dina tankar kring att det finns bättre saker att göra här i världen än att konsumera bara för konsumerandets skull… även om det mesta jag skriver om nog bli vardag och en del stickning.

  Gilla

 6. Fröken E skriver:

  Nu har du 52 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: