Inspiratör för hållbar livsstil

Inspiratörer_2016_Cover_FullSliderWidth

Mitt i denna bloggtorka kommer en ärofylld placering på GreenMatch.ses lista över 2016 års inspiratörer till hållbar livsstil. Jag har blivit utsedd till inspiratör på grund av min blogg och delar äran med bloggare och personligheter som Jens Holm, Åsa Domeij, Saltå Kvarn, Underbara Clara och ett stort gäng till. Det känns verkligen jättekul och som en spark där bak för att dela med mig av alla de där påbörjade inläggen som alltid finns i mitt huvud.

En hel del av inspiratörerna är sådana jag själv följer eller har följt men några är nya för mig så jag ska absolut titta in och se om det finns några nya perspektiv för mig. Jag föreslår att du gör detsamma. Men först ska jag borra ner mig bland kuddarna i soffan och se liite mer serier. Det är ungefär vad jag har sysslat med sen sist nämligen. Men inte bara, jag har nämligen en del heta boktips också. Återkommer snart med dem.

Tjipp å hajk!

Spara

Comments
10 Responses to “Inspiratör för hållbar livsstil”
  1. Caroline skriver:

    Hurra för dig, att du är en inspiratör det har jag vetat i många år 💕 Det värmer att andra också ser dig som det du varit för mig länge….
    Jag läser och tar till mig och försöker ta in mycket i min vardag! Stor varm kram

    Gillad av 1 person

  2. Lovisa skriver:

    Grattis, så kul!

    Gilla

  3. Matilda skriver:

    Tjohooo! Roligt – grattis 🙂

    Gilla

  4. minimalisterna skriver:

    Grattis! Jag/vi hittade din blogg genom att vi är nominerade på samma hållbarhetslista. Visst känner man stolthet att vara nominerad bland så många andra bra bloggar. 🙂 Och ett väldigt bra sätt att hitta andra inspirerande bloggar, som din. 🙂

    http://minimalisterna.se/inspiration-till-en-hallbar-livsstil/

    Gilla

    • Hanna skriver:

      Tack så mycket! Och det samma! Ja, jag känner mig otroligt stolt eftersom jag kände igen flertalet av de som var nominerade, bland annat er :-). Kul att ni hittade hit.

      Gilla

  5. Minna skriver:

    Coolt! Bra att du inte la ner bloggen just nu ;-).

    Gilla

Lämna en kommentar