Om mig

309367420_1209957199568237_3532846814872391732_nJag heter Hanna. Jag kommer ursprungligen från Västergötland men har på ringlande vägar till slut hamnat i Skåne. Här lever jag i ett radhus på landet med en önskan om att varva ner livet och få mer tid att leva. Min plan för att uppnå detta är att inte arbeta så mycket och dra ner på min konsumtion. Jag vill också gärna själv producera mer av min egen mat och försöka leva så ekologiskt och giftfritt som möjligt. 2013 hamnade jag i ett utmattningssyndrom som jag fortfarande försöker återhämta mig ifrån. Det har varit en lång resa tillbaka mot hälsa men nu har jag med hjälp av programmet DNSR kommit en bit på vägen. Här på bloggen dokumenteras mitt liv med målet om att uppnå ett mer hållbart leverne. För mig, för min familj och för miljön.

Annons
Comments
12 Responses to “Om mig”
 1. Hittade just till din blogg. Spännande att läsa om dina ambitioner och hur du försöker förverkliga dem i vardagen.

  Gilla

 2. Johanna skriver:

  Hej Hanna!

  Jag vill gärna komma i kontakt med dig! Skicka gärna ett mail till johanna@gomore.com.
  Ha en fortsatt fin onsdag!
  Mvh, Johanna

  Gilla

 3. Jessica skriver:

  Kom in på din blogg första gången idag, och vad glad jag blir! Så mkt igenkänning. Jag gör en liknande resa som din. På väg tillbaka efter en utmattning och gör förändringar i livet, för att det ska funka. Häftigt!

  Gilla

  • Hanna skriver:

   Välkommen hit! Kul att du gillar att läsa här. Trist att du läser av samma anledning som jag skriver. Vi är tyvärr alldeles för många. Men enda vägen är framåt och är det något som är positivt med en utmattning så är det ju läxan en lärt sig. Hoppas du hänger kvar.

   Gilla

 4. Ylva Pettersson skriver:

  Hej har just hittat din sida. Jag har gjort samma resa som du. Det slutade tyvärr med fysisk sjukdom, är nu förtidspensionär. Jag har /hade samma tankar som du, och det funkade sådär. Vill du ha kontakt så maila: ylva.pe@gmail.com Lycka till.

  Gilla

 5. Johan skriver:

  Hej! Här är ytterligaren en till som lider av utmattning och som håller på att förverkligare ett enklare liv med mindre arbete och mer tid för mina tre barn. Hittade många nya länkar på din sida så jag tänkte att jag kunde dela med mig av några jag har. 1. http://www.alternativ.nu
  2. http://www.levabilligt.se/

  Lycka till!

  MVH Johan

  Gilla

 6. J-Å skriver:

  Hej!

  Jag hittade precis genom lite olika kringelvägar till din sida. Väldigt intressant. Här finns mycket matnyttigt (och mer) …

  Gilla

 7. Hittade precis hit! Så spännande att följa dig!
  Efter min utmattning försöker jag nu skapa balans i min tillvaro genom att leva mer medvetnare och i Slow Living anda.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: